shopping bag A kosár üres

 

Edar Cayce jövendölései a XXI. századra

 

E-mail

Mark Thruston : Edgar Cayce jövendölései a XXI. századra

Alap ár adóval együtt:2 .790 Ft
Eladási ár:2 .092 Ft
Kedvezmény:697 Ft
Értékelés: : Még nincs értékelés
Leírás

Edgar Cayce jövendölései tíz fő témakörbe rendeződnek: 

1. Új szemlélet terjed el a gyógyászatban – a transzformációs orvoslás egy formája –, amely holisztikus szemléletű, tehát a testet egységes energiarendszerként kezeli.

2. A megérzés és a spirituális érzékenység alapvető eszközeinkké válnak. Néhány generáció után az emberek közvetlen, személyes kapcsolatban állnak majd a szellemvilággal, ami pedig a mindennapokban is érezteti majd a hatását.

3. A tudomány és a spirituális szemlélet közötti ellenét feloldódik. Három fejezet is foglalkozik a Cayce által megjósolt, a jövőben kézenfekvőnek tekintett tudati expanzió módszereivel.

4. Földünk felszínét drámai változások alakítják majd, főként az időjárás lesz más. Könnyen lehet, hogy a földrengések és árvizek, melyeket Cayce a bolygónkat érintő változások között említ, valójában a 21. század és az azt követő korok időjárására vonatkoznak.

5. A társadalmi „kiegyenlítődés” világszerte megvalósul. Az ehhez vezető utat minden bizonnyal sok nehézség, fájdalom, sőt erőszak kíséri majd, de annak a helyzetnek, hogy „a földműves és a boltos is más mércével mér, mint a pénzváltó”, meg kell változnia.

6. A nemzetközi világ új központja Keleten lesz, Kína középső vidékén, de ez az ország lesz a kereszténység új bölcsője is. „A rettegett Mongólia újra felkel.”

7. Szenzációs régészeti feltárásokról kapunk híreket, és ezek segítségével jobban megismerhetjük a már letűnt civilizációkat, ami viszont alapjaiban változtatja meg történelem-szemléletünket. Ezek a felfedezések megmutatják majd, hogyan egyesítették őseink a tudományt és a szellemi szférát.

8. Az élet folytonossága alapvető ténnyé válik ¬- a halál pusztán átlépés az egyik tudatállapotból a másikba. A haláltól való félelem megszűnik az egyik legfontosabb emberi motivációnak lenni.

9. A teljesség uralja majd az emberi kapcsolatokat. Isten egysége vezérli majd mindegyik vallást, a minden energia egysége a tudományt, és az emberiség egysége a politikát.

10. Krisztus újra eljön közénk. Valóban számíthatunk arra, hogy a Krisztus újra megjelenik az emberek között, akár még a mi életünkben? Cayce több helyen is felveti ennek lehetőségét, de mindig feltételekkel egészíti ki (pl. egy adott eseménynek elsőként, kell bekövetkeznie).

A próféciák tíz fő témaköre egy harmonikusan működő világ ihletadó képét önti formába. A könyv tizenegyedik fejezete (Rajtunk is múlik) mégis az építmény záróköve.

A legfontosabb prófécia itt olvasható, mely szerint mi magunk formáljuk a jövőt, és van rá mód, hogy megértsük, pontosan hogyan is működik ez az alkotóerő.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

 

akciós csomag
akciós csomag